Giveraksjonen: Ny giv

GI OSS EN DYTT I RYGGEN

2020 og 2021 har vært krevende år for misjonsorganisasjonen vår, Norges Samemisjon, både på grunn av korona-pandemien og all usikkerheten rundt organisasjonens framtid. Det har ført til nedgang i gaveinntektene.

Nå er veivalget gjort, og vi satser på en ny giv i organisasjonen. Vi er innstilt på å drive effektivt og godt misjonsarbeid i mange år fremover.

Nå trenger vi din hjelp for å få økonomien inn på rett spor igjen. Mange tiltak er allerede gjort for å få kostnadene ned og økonomien er i bedring. Men nå må vi også få et løft for å få inntektene tilbake i rett spor.

Hjelp, støtt og be for oss slik at Samemisjonen kan være et godt redskap for Guds Rikes arbeid i mange år framover.

Så en liten historie

Alf Kristian Tellefsen (84) har jobbet i Samemisjonen i hele sitt liv. Påsken 2021 hadde han planlagt å kjøre ni mil med snøscooter innover Finnmarksvidda for å besøke samiske boplasser. Formann Jon Teigens første reaksjon var da: Jeg vil være med!

Vi håper den innstillingen kan være til inspirasjon for deg. Vil du også være med, i arbeidet på forskjellige måter, og dele denne entusiasmen?

Vi trenger deg!

Det hører med til historien at turen dessverre ble avlyst på grunn av pandemien. Men historien sier litt om entusiasmen og engasjementet.

Du kan sende din gave til kontonummer 3260.05.93292 og merke gaven med NY GIV

Om du sender inn ditt navn, adresse og personnummer til eva.okkels@samemisjonen.no kan du få skattefradrag på beløpet.

Du kan også sende på Vipps-nr 502558. Skriv i meldingen, aksjonen NY GIV.

Meld deg gjerne også inn som medlem og/eller bli fast giver. Å være medlem koster bare 100 kroner i året.

Du kan sende melding til på epost: eva.okkels@samemisjonen.no eller ringe henne på telefon 474 76 161 (SMS virker ikke på denne telefonen – så vil du sende melding bruker du epost).